Paulien Stoop

Even voorstellen, ik ben Paulien, een pro-actieve ondernemer, met een positieve mindset. Met een MSc. Marketing and Commercial Management heb ik de basis gelegd voor mijn werk als online marketeer met een specialisatie in SEO. Graag help ik bedrijven hun website/webshop zichtbaar te maken binnen de zoekmachines. Al ben ik van mening dat SEO nog zo veel meer toevoegt dan enkel dat. De algehele user experience wordt namelijk beter. 

Zichtbaarheid is de schakel tussen jou en de klant. Door de juiste optimalisaties door te voeren brengen we de klant naar jou in plaats van andersom. 

In mijn werk vind ik het belangrijk altijd voor duurzame resultaten te gaan. Algorithmes worden met de dag slimmer waardoor “trucjes” snel genoeg opgemerkt worden. Wanneer ik met mijn klanten aan de slag ga zorg ik ervoor dat we optimaliseren voor langere tijd en niet enkel voor vandaag.

Tot slot vind ik het ontzettend leuk om met de klant mee te denken. SEO geeft namelijk ook de mogelijkheid op basis van data strategisch advies te geven. Een toename in zoekopdrachten naar een bepaald product dat op dit moment nog niet in het assortiment zit, maar er wel goed in zou passen biedt natuurlijk kansen! Samen optimaliseren we zo niet alleen de huidige website/webshop, maar zo benutten we ook kansen. 

Nicolien Koppes

Hi, ik ben Nicolien. Als copywriter voor Zichtbaar met SEO zorg ik dat de klanten waar we voor werken van goede teksten worden voorzien. Door vlotte, inspirerende teksten te schrijven help ik met het uitdragen van de juiste boodschap. Het is mijn werk om een visie om te zetten naar de juiste woorden. Woorden die enthousiasmeren en perfect zijn afgestemd op jouw doelgroep. Uiteraard allemaal SEO-proof.

Ik schrijf over verschillende onderwerpen en hou ontzettend van die afwisseling in mijn werk.

Juist de combinatie copywriting en SEO is voor mij een goede balans, omdat mijn pakkende teksten dan niet alleen lekker lezen, maar ook vindbaar zijn!

Let's work together