Site Audit

Maandelijks probeer je kosten te besparen door het marketingbudget aan te scherpen. Je hebt al wel eens iets over SEO gehoord, maar je vraagt af of het jou ook wat kan opleveren. 

Ben jij er klaar voor om meer gratis klanten te krijgen via Google?

Krijg inzicht in de kansen die jij kunt benutten om beter zichtbaar te zijn. Concrete praktische stappen op een presenteerblaadje.

Zit je met de volgende vragen?

“Paulien heeft ons laten inzien dat we geld laten liggen door niets met SEO te doen. Na de SEO Site Audit ben ik direct aan de slag gegaan.”

– Sanne, Marketing Manager bij

IT bedrijf

De SEO Site Audit is wat voor jou wanneer

Een SEO Site Audit levert het volgende op:

Overzicht

Een overzicht van de huidige stand van zaken voor SEO, welke kansen er zijn en hoe je die het beste kunt benutten. 

Een startpunt

Waar te beginnen? Op basis van de SEO Site Audit wordt er prioriteit aangebracht in wat er moet gebeuren.

Een stappenplan

Onderdeel van de SEO Site Audit is een stappenplan waarin alle stappen op een rijtje zijn gezet. Zo kun je doelgericht aan de slag

Vragen kunnen stellen

De SEO Site Audit wordt gepresenteerd in een online of offline presentatie waarbij direct vragen gesteld kunnen worden. Is er iets niet duidelijk? Dan wordt het direct uitgelegd. 

Gepersonaliseerde audit

De SEO Site Audit wordt uitgevoerd op basis van een eerder gestuurde vragenlijst. Met de uitdagingen in kaart gebracht ontvang je een overzicht van SEO kansen en zwaktes.

Quick wins

Tijdens de presentatie ontvang je een overzicht van de quick wins. Je kunt direct na de audit aan de slag. 

Waarom SEO?

1.

Je bent zichtbaar voor potentiële klanten die jouw bedrijf nog niet kennen, maar via Google op zoek zijn naar jouw product of dienst. Jij bent aanwezig waar jouw potentiële klanten zijn. 

2.

Uit een onderzoek van BrightEdge uit 2019 is gebleken dat gemiddeld 53,3% van alle websitebezoekers komt van organisch verkeer. Dat betekent dat er meer organisch verkeer binnenkomt dan via alle andere bronnen bij elkaar (direct, betaald, verwijzend en via social media).  

3.

SEO is erop gericht om de website zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de bezoeker. Google wil namelijk de gebruikers zo goed mogelijk bedienen door de beste zoekresultaten te laten zien. Wil jij jouw websitebezoekers ook zo goed mogelijk bedienen? Optimaliseer dan voor Google. 

4.

De klikken die je binnenhaalt met SEO zijn gratis. 

5.

Helemaal wanneer je ook gebruik maakt van Google Ads is het slim om de website SEO proof te maken. Wist je namelijk dat wanneer je website beter is geoptimaliseerd voor SEO, je ook minder advertentie kosten betaalt?

Veelgestelde vragen

Binnen 24 uur ontvang je een reactie op de aanvraag. Vervolgens plannen we een moment waarop de audit gepresenteerd kan worden. Om de audit uit te kunnen voeren heb ik eerst wat informatie nodig en daarna kan ik aan de slag! Meestal vindt de audit presentatie dan plaats binnen twee weken.

Ja, naast een presentatie van de bevindingen in een online of offline meeting ontvang je ook een PDF bestand. 

Nee, de SEO Site Audit is vrijblijvend. 

De audit kost €499,- (excl. BTW). 

Let's work together