Groeipakket

Het SEO groeipakket biedt een reeks optimalisatietechnieken en -strategieën die afgestemd zijn op jouw website en wensen. Stap voor stap werken we aan betere vindbaarheid en een sterkere online autoriteit voor jouw site. Hier staat inhoudelijke groei centraal.

SEO groeipakket

“Heel fijn om met Paulien samen te werken. Ze is pro-actief, denkt mee en levert meer dan je vraagt. Aanrader!”

– Derk van Haastert, OOPKOP

Een SEO Groeipakket levert het volgende op:

Inzicht

Door middel van een interactief dashboard zie je altijd welke resultaten behaald worden. Daarnaast neem ik je mee in wat ik doe om beter vindbaar te worden. Door kennisdeling kun je (indien gewenst) ook zelf aan de slag!

Actie

Met het groeipakket weet je zeker dat er binnen enkele maanden niet alleen een solide vindbare website staat. Dit gebeurt ook nog eens zonder dat je er zelf achteraan hoeft te zitten. 

Resultaat

Het beoogde resultaat is altijd afgestemd op wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Samen kijken we waar SEO als hulpmiddel ingezet kan worden om jouw gewenste resultaat te behalen. 

Support

Heb jij of een van je collega’s een SEO vraag? Geen probleem. Je kunt me ten alle tijden mailen met vragen en daarnaast zullen we ook maandelijks een call hebben. 

Visie

Binnen het groeipakket volgen we de koers die aan de start wordt uitgestippeld. Met de nodige aanpassingen wanneer nodig natuurlijk. 

Samenwerking

Dit is geen eenzijdig traject, we gaan er samen tegenaan om beter vindbaar te worden. Dat betekent dat ik rekening hou met je wensen. Wil je alleen horen wat de vorderingen zijn, geen probleem. Een inhouse content schrijver aanhaken, geen probleem. 

Let's work together