Groeipakket

Ben je klaar om meer gratis klikken en daarmee klanten binnen te halen via Google?

SEO groeipakket

“Heel fijn om met Paulien samen te werken. Ze is pro-actief, denkt mee en levert meer dan je vraagt. Aanrader!”

– Derk van Haastert, OOPKOP

Een SEO Groeipakket levert het volgende op:

Inzicht

Door middel van een interactief dashboard zie je altijd welke resultaten behaald worden. Daarnaast neem ik je mee in wat ik doe om beter vindbaar te worden. Door kennisdeling kun je (indien gewenst) ook zelf aan de slag!

Actie

Met het groeipakket weet je zeker dat er binnen enkele maanden niet alleen een solide vindbare website staat. Dit gebeurt ook nog eens zonder dat je er zelf achteraan hoeft te zitten. 

Klikken

Het beoogde resultaat is altijd meer gratis klikken binnenhalen op relevante zoektermen voor jouw bedrijf. Welke zoektermen dat precies zijn? Dat zoek ik voor je uit.  

Support

Heb jij of een van je collega’s een SEO vraag? Geen probleem. Je kunt me ten alle tijden mailen met vragen en daarnaast zullen we ook maandelijks een call hebben. 

Visie

Binnen het groeipakket volgen we de koers die aan de start wordt uitgestippeld. Met de nodige aanpassingen wanneer nodig natuurlijk. 

Samenwerking

Dit is geen eenzijdig traject, we gaan er samen tegenaan om beter vindbaar te worden. Dat betekent dat ik rekening hou met je wensen. Wil je alleen horen wat de vorderingen zijn, geen probleem. Een inhouse content schrijver aanhaken, geen probleem. 

Waarom SEO?

1.

Je bent zichtbaar voor potentiële klanten die jouw bedrijf nog niet kennen, maar via Google op zoek zijn naar jouw product of dienst. Jij bent aanwezig waar jouw potentiële klanten zijn. 

2.

Uit een onderzoek van BrightEdge uit 2019 is gebleken dat gemiddeld 53,3% van alle websitebezoekers komt van organisch verkeer. Dat betekent dat er meer organisch verkeer binnenkomt dan via alle andere bronnen bij elkaar (direct, betaald, verwijzend en via social media).  

3.

SEO is erop gericht om de website zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de bezoeker. Google wil namelijk de gebruikers zo goed mogelijk bedienen door de beste zoekresultaten te laten zien. Wil jij jouw websitebezoekers ook zo goed mogelijk bedienen? Optimaliseer dan voor Google. 

4.

De klikken die je binnenhaalt met SEO zijn gratis. 

5.

Helemaal wanneer je ook gebruik maakt van Google Ads is het slim om de website SEO proof te maken. Wist je namelijk dat wanneer je website beter is geoptimaliseerd voor SEO, je ook minder advertentie kosten betaalt?

Let's work together