• Inzicht in de huidige prestaties van de website voor SEO
  • Analyse van de drie pijlers binnen SEO, namelijk content, techniek en linkbuilding
  • Stappenplan gebaseerd op de huidige stand van zaken om te gaan scoren op SEO
  • De resultaten worden gedeeld in een online presentatie waarin direct vragen gesteld kunnen worden 
  • Na de presentatie ontvang je een document met alle informatie

SEO Site Audit

€499

Met een Site Audit breng ik de huidige stand van zaken van de website in kaart. Op basis hiervan wordt, in overleg, bepaald wat een mogelijk vervolgtraject zal zijn.

De resultaten worden gedeeld middels een presentatie waarna je de bevindingen ook per mail nagestuurd krijgt. Tijdens de presentatie heb je dus de mogelijkheid om direct vragen te stellen.

U ontvangt de SEO scan binnen 24u

Inclusief (digitale) presentatie met mogelijkheid tot vragen stellen. Het document is een losstaande analyse van de sterktes en zwaktes van de website en is daarnaast een goede basis voor een vervolgtraject. 

SEO scan

€99

Door middel van een Quick Scan breng ik de huidige stand van zaken van uw website in kaart. Op basis hiervan wordt, in overleg, bepaald wat een wenselijk vervolgtraject zal zijn.

De resultaten worden gedeeld middels een presentatie waarna u de bevindingen ook per mail nagestuurd krijgt. Tijdens de presentatie heeft u dus direct de mogelijkheid vragen te stellen.

U ontvangt de SEO scan binnen 24u

Inclusief (digitale) presentatie met mogelijkheid tot vragen stellen. Het document is een losstaande analyse van de sterktes en zwaktes van de website en is daarnaast een uitstekende basis voor een vervolgtraject. 

Inzicht op:

– Huidige stand van zaken
– Quick wins
– Kansen
– Mogelijk vervolgtraject

 

paulien@zichtbaarmetseo.nl | +31 6 13728675 | www.zichtbaarmetseo.nl