Over mij

Paulien Stoop

Even voorstellen, ik ben Paulien, een pro-actieve ondernemer, met een positieve mindset. Met een MSc. Marketing and Commercial Management heb ik de basis gelegd voor mijn werk als online marketeer met een specialisatie in SEO. Graag help ik bedrijven hun website/webshop zichtbaar te maken binnen de zoekmachines. Al ben ik van mening dat SEO nog zo veel meer toevoegt dan enkel dat. De algehele user experience wordt namelijk beter. 

Zichtbaarheid is de schakel tussen u en de klant. Door de juiste optimalisaties door te voeren brengen we de klant naar u in plaats van andersom. 

In mijn werk vind ik het belangrijk altijd voor duurzame resultaten te gaan. Algorithmes worden met de dag slimmer waardoor “trucjes” snel genoeg opgemerkt worden. Wanneer ik met mijn klanten aan de slag ga zorg ik ervoor dat we optimaliseren voor langere tijd en niet enkel voor vandaag.

Tot slot vind ik het ontzettend leuk om met de klant mee te denken. SEO geeft namelijk ook de mogelijkheid op basis van data strategisch advies te geven. Een toename in zoekopdrachten naar een bepaald product dat op dit moment nog niet in het assortiment zit, maar er wel goed in zou passen biedt natuurlijk kansen! Samen optimaliseren we zo niet alleen de huidige website/webshop, maar zo benutten we ook kansen. 

paulien@zichtbaarmetseo.nl | +31 6 13728675 | www.zichtbaarmetseo.nl