SEO Specialist

Als freelance SEO-specialist werk ik samen met diverse bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten. Voor sommige klanten betekent dit het genereren van meer verkopen, voor anderen het bieden van verbeterde klantenservice, en voor weer anderen draait het om het vergroten van de merkbekendheid. Samen met mijn klanten bepalen we de optimale vervolgstappen om de online doelstellingen te realiseren.

Op zoek naar een SEO Specialist? Neem contact met me op!

SEO-Specialist-Paulien-Stoop

Trusted by

Logo kenter
Lukkien Logo cropped
KVK
YF logo
Eleaf logo
Nedflex
Guidion

Geen vaste contracten

Ervaring met veel verschillende bedrijven

Teamgerichte professional

Ben je op zoek naar een Freelance SEO Specialist om jouw marketingteam te versterken?

Als freelance SEO-specialist kan ik jouw marketingteam versterken door SEO te integreren in de bestaande marketingacties. Dit doe ik door een SEO-plan te ontwikkelen waarbij ik gebruik maak van de talenten binnen het team, zoals bijvoorbeeld een contentschrijver. Op die manier werken we niet alleen efficiënt samen als team, maar benutten we ook de reeds aanwezige expertise zonder onnodig een beroep te doen op externe hulp. Wil jij organisch beter vindbaar worden in Google? Laat mij je daarbij helpen!

Neem contact met me op

We plannen een (online) afspraak in

Samen bepalen we de beste vervolgstappen

Let’s go

Site Audit

Wanneer we samen gaan werken, starten we met een grondige Site Audit. Op basis daarvan kan ik een helder beeld krijgen van de huidige staat van de website.

Deze audit wordt volledig afgestemd op jouw specifieke doelen. Ik beoordeel verschillende elementen op de website, afhankelijk van wat jij wilt bereiken. Tijdens een meeting presenteer ik de bevindingen, zodat er direct ruimte is voor vragen en discussie.

Na afloop ontvang je een document met alle actiepunten, zodat je precies weet welke stappen er genomen moeten worden.

Plan van Aanpak

Bij het aangaan van een samenwerking stel ik, op basis van de Site Audit, ook een Plan van Aanpak op. Hierbij prioriteer ik de aanstaande acties, rekening houdend met de vastgestelde doelen.

Ik werk nauw samen met de medewerkers binnen het marketingteam om dit te realiseren. Op deze manier kunnen we niet alleen SEO naadloos integreren in de bestaande marketingactiviteiten, maar kan ik ook waardevolle kennis overdragen en wordt het een gezamenlijke inspanning van het team.

Tools

Als SEO Specialist maak ik gebruik van diverse tools, waaronder:

 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Screaming Frog
 • Ahrefs
 • SEMrush
 • UberSuggest

Gebruik jij andere tools? Dat is vaak geen probleem, omdat de functionaliteiten van veel tools overlappen.

Skills

Je mag van mij als SEO Specialist verwachten dat ik een grondige analyse uitvoer van jouw website en op basis daarvan een plan opstel en uitvoer.

Echter, ik geef er de voorkeur aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige competenties binnen het team. Waarom zou ik bijvoorbeeld zelf content schrijven als de in-house content schrijver veel meer weet over de klant en het aanbod? Hetzelfde geldt voor technische optimalisaties. Als er een developer aanwezig is, laat ik het daadwerkelijke uitvoeren van de technische optimalisaties aan de developer over.

Op deze manier benutten we de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk.

Starten met een audit? Dat kan!

SEO Site Audit

Wil je aan de slag met SEO, maar ben je benieuwd naar hoe je er op dit moment voor staat zonder direct een samenwerking aan te gaan? Dat kan! Met een SEO Site Audit krijg je direct inzage in hoe jouw website er op dit moment voor staat. Tijdens een presentatie worden alle aandachtspunten toegelicht en is er tijd voor vragen.

Site Audit

Ontdek onmiddellijk de mogelijkheden die jouw website te bieden heeft! Ontketen het potentieel van jouw online vindbaarheid met een grondige SEO Site Audit. 

 • Inzicht in de kansen die jij kunt benutten om je online zichtbaarheid in Google te vergroten.
 • Concrete praktische stappen op een presenteerblaadje.
 • De resultaten worden gepresenteerd tijdens een (online) meeting, zodat er direct ruimte is voor vragen en discussie.
 • Je ontvangt na afloop van de presentatie een document met alle actiepunten. 

Ervaringen van anderen

Lynn Pauwels
Guidion

“Megablij met Paulien! Dankzij haar krijgt het bedrijf waarvoor ik werk veel meer traffic. Dit resulteert in veel meer aanvragen via de website. Een geweldige prestatie! Naast de gewilde resultaten, is Paulien ook nog eens heel fijn om mee te werken. Ze is flexibel, gedreven en denkt altijd mee. Dank Paulien!”

Dor Norman
Adyen

“We recently engaged in a project with Paulien to enhance the SEO performance of our website, incorporating a holistic approach covering video, webinars, and articles. Paulien demonstrated exceptional expertise and dedication throughout the entire process. From the initial gaps evaluation to the implementation of SEO improvements, Paulien consistently delivered on her promise and ensured results were satisfying. The insights significantly elevated our online visibility and I’d highly recommend Paulien for her comprehensive SEO solutions.”

Thom Wouters
Lukkien

“Niet alleen op het gebied van inhoudelijke kennis, maar ook in het planmatige en strategische vlak is Zichtbaar met SEO een absolute aanrader! Wij kregen een duidelijke uiteenzetting en duidelijk beeld waar wij naartoe moesten werken en hoe dit aangepakt zou worden.”

Derk van Haastert
Oopkop

“Heel fijn om met Paulien samen te werken. Ze is pro-actief, denkt mee en levert meer dan je vraagt. Aanrader!”

Guido Overzet
Soque

Hele goede ervaringen met Paulien. Ze heeft er met haar adviezen en kunde voor gezorgd dat we weer gevonden worden via Google! Dit maakte voor ons het verschil tussen stoppen of doorgaan met het bedrijf. Ze weet feilloos kansen te herkennen en vertelt je duidelijk wat ervoor nodig is om deze te benutten. Paulien is professioneel, gedreven en enthousiast in haar samenwerking. Naast het fantastische resultaat, geeft Paulien ook echt de energie en drive om er weer de schouders onder te zetten. Niets dan lof voor deze SEO-held!
 
 

Let's work together